Publicat : 29.02.2008
OFERTA VW : Lichid de racire original VW:...[click]

Publicat : 29.02.2008
OFERTA VW Solutie de spalare parbriz concentrata originala VW:...[click]

Publicat : 29.02.2008
Oferta speciala incalzitoare suplimentare auto (sirocol) originale marca BMW...[click]

 

VOLKSWAGEN AUDI

 

La inceputul acestui an Volkswagen a lansat oficial în România noul SUV Tiguan, ultimul model ce completeaza gama Volkswagen. Tiguan a primit recent calificativul de siguranta de 5***** la testele de impact, în urma testelor efectuate de organizatia independenta EuroNCAP.
Noul Tiguan atinge toate simturile în mod egal, pentru ca în el se unesc o multitudine de detalii neobisnuite într-o imagine generala de putere si eleganta. Design-ul extravagant al farurilor Bi-Xenon fascineaza de la prima vedere. Acestea nu arata doar elegant, ci sunt si foarte practice, permitând iluminarea optima a soselei - multumita AFS - chiar si în viraje. Pe lânga design-ul foarte expresiv si confortul neobisnuit, Tiguan ofera si o functionalitate deosebita: numeroase posibilitati de depozitare în plafon, portiere si sub scaune.
Acest "frate mai mic" al modelului Touareg poate fi recomandat tuturor soferilor ce sunt atrasi de aspectul vizual si flexibilitatea unui SUV, dar doresc un nivel superior de confort, agilitate si variabilitate. Trenul de rulare al acestui autovehicul stabileste noi standarde în domeniul segmentului SUV, deoarece masina are o tinuta de drum extrem de dinamica si de sigura. În prezent, motoarele TDI, complet noi si foarte silentioase, respecta deja standardul Euro 5, care va intra în vigoare abia în 2009. Optional, Tiguan poate fi parcat aproape automat, în jungla urbana, cu ajutorul sistemului Park Assist. Pe de alta parte, pe lânga carosabil, ultima generatie de sisteme de radio-navigatie (RNS 510) îi poarta pe ocupantii autovehiculului înapoi spre lumea civilizata utilizând functia off-road. În acelasi timp, cu un spatiu de încarcare maxim de 1.510 litri, Tiguan prezinta si unele calitati de van. Sarcina tractabila de 2.500 de kilograme confera, de asemenea, valoarea cea mai buna din segmentul Tiguan-ului.

............ .......... ............ ......................................................... ........................ ................ ................

  

Copyright © 2007 Premier Motors
Design si Implementare GetoData

Home     Contact