Publicat : 29.02.2008
OFERTA VW : Lichid de racire original VW:...[click]

Publicat : 29.02.2008
OFERTA VW Solutie de spalare parbriz concentrata originala VW:...[click]

Publicat : 29.02.2008
Oferta speciala incalzitoare suplimentare auto (sirocol) originale marca BMW...[click]

 

OPEL

 

Opel continua traditia cu noul Astra Sedan, asa cum si primele doua generatii au fost disponibile în variante cu 4 usi si un portbagaj separat, de mari dimensiuni. Noul sedan dispune de acelasi design bine proportionat, cu linii dinamice alaturi de elemente de înalta siguranta.

Designerii noului model au adoptat ampatamentul mare de la varianta station wagon (2703 mm) pentru un spatiu generos oferit pasagerilor din spate si o capacitate de încarcare suficienta pentru portbagaj. Cu o lungime de 4618 mm si un volum de 500 litri pentru portbagaj, noul sedan cu 4 usi se pozitioneaza în gama superioara a masinilor de familie.

Patru propulsoare de ultima generatie ECOTEC pe benzina si diesel sunt disponibile pentru noul model Astra Sedan, cu cilindree între 1.3 si 1.8 litri si cu puteri între 90 si 140 CP. Motorul cel mai performant, cel de 1.8 litri, pe benzina, dezvolta 140 CP si promite un condus performant si dinamic.
Transmisiile sunt asigurate de cutii de viteze manuale cu 5 si 6 trepte, precum si cutii automate cu 4 rapoarte, alaturi de transmisiile manuale Easytronic. Astra ofera agilitate de top si comportament dinamic precis, combinate cu înalte niveluri de siguranta. Sisteme precum IDS (Interactive Driving System) si suspensiile McPherson vor avea grija de acest lucru. Sistemele de siguranta din dotarea standard al tuturor variantelor Opel Astra Sedan includ: discuri de frâna pentru rotile din fata, ABS, CBC (Cornering Brake Control), Brake Assist, precum si sistemul electrohidraulic de directie EHPS.

Noul Opel Astra Sedan vine în întâmpinarea nevoilor consumatorilor cu o gama larga de dotari optionale. Printre acestea se numara: farurile bi-xenon, sistemul HSA (Hill Start Assist), sistemul rapid de încalzire Quickheat si sistemul de parcare Park Pilot.

Astra Sedan va avea trei variante de echipare: Essentia, Enjoy si Cosmo. Essentia va avea în dotarea standard importante sisteme de siguranta precum airbaguri frontale si laterale, precum si ABS. Detalii practice si confortabile includ închiderea centralizata, geamuri fata electrice si bancheta rabatabila 60:40. Varianta Opel Astra Enjoy va oferi si mai multe echipamente standard, incluzând aerul conditionat, scaunul soferului reglabil pe înaltime si CD-radio CD30. Varianta de top, Cosmo, se distinge prin echipamente aditionate de înalta calitate, precum jante din aluminiu de 16 inch, volan îmbracat în piele, etc.

Noul model în familia Opel Astra va putea fi personalizat cu ajutorul a patru pachete suplimentare de echipamente:
- lumini si vizibilitate (senzori de ploaie, oglinzi exterioare fotocromatice automate, sistemul ALC (Automatic Lighting Control))
- iarna (scaunele fata încalzite, spalator de faruri)
- confort scaun (scaunul soferului ajustabil cu suport lombar)
- scaune din piele (aditional pachetului „confort scaun”: scaune fata sport, încalzite)

O alternativa la sistemul de aer conditionat, disponibil în dotarea standard a variantei Enjoy, este disponibil sistemul automat de aer conditionat alaturi de sistemul ECC (Electronic Climate Control). Gama extinsa a sistemelor infotainment este tipica pentru linia Astra, cu echipamente ce includ sisteme de navigatie sau capabilitati MP3. O consola pentru telefon mobil cu interfata Bluetooth si control vocal este de asemenea disponibila, precum si sistemul Twin Audio ce ofera auditie separata pentru pasagerii din spate.

Reteaua de distributie Opel, în Europa Centrala si de Est, a crescut de la 320 dealeri, în 2002, la 380 în 2006, oferind aceleasi standarde de calitate pentru serviciile prestate ca si în restul Europei. Noul Opel Astra Sedan va fi un model important în gama producatorului, stiut fiind ca 67 % din clientii din Turci ce au cumparat un autovehicul din clasa compacta au ales un model sedan. În Rusia, procentul este de 65 %, în timp ce Polonia si S-E Europei au fiecare câte aproximativ 15%.

............ .......... ............ ......................................................... ........................ ................ ................

  

Copyright © 2007 Premier Motors
Design si Implementare GetoData

Home     Contact